Katonalégy lárva a csodaeleségállat!

Megérkezett az, amire sokan vártak már! Itt van a katonalégy lárva!

Hogy mi is ez?

Ez egy újfajta eleségállat, ami sok bogárfóbiás hüllőtartónak nagy segítség lesz!

Ugyanis ez lárva az összes táplálékállat közül az ami a legnagyobb kalcium tartalommal bír mindközül! Ez először is azt jelenti, hogy még vitaminporozni sem kell őket feletetés előtt! Másodszor a zsírtartalma viszont nagyon alacsony, ebből kifolyólag hívjuk mi ezt szupereleségnek!
Tojásos állatoknak elengedhetetlen a terhesség alatt, közben és után is, hogy pótoljuk a kalcium hiányt a szervezetben!

Ami a legfontosabb információ, hogy fő eleségként is lehet adni minden agámának és egyéb hüllőnek! Adható korlátlanul kedvencednek, de ügyelj rá, hogy mint ahogy mi is, ő is szereti a változatos étrendet, ezért más is kerüljön az étlapjára a katonalégy lárván kívül.


Könnyű őket tárolni, ha kisebb adagot veszünk, szobahőmérsékleten tarthatjuk, ha nagyobb mennyiséget szerzünk be akkor a hűtőben tarthatod őket, ilyenkor fontos, hogy feletetés előtt fél órával vegyük ki, hogy újra aktívak legyenek. A katonalégy lárváknak is adhatjuk a magas minőségű eleségállat tápot és a folyadékot pedig bogárzseléből vagy gyümölcsökből tudja felvenni.


Ha mindez nem lenne elég, a többi lárvával ellentétben, ha a katonalégy lárvák kikelnek, nem kell kétségbe esni, mert ugyan olyan jó tápértéke van akkor is ha kikeltek így azokat is oda adhatod neki!

Árakat megnézhetitek és meg is rendelhetitek ITT vagy gyertek be üzletünkbe bármikor nyitvatartási időben!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.